Nebunia Nucilor de Toamna
Cum sa prepari Simplu si Rapid bauturi cu Aroma de Nuci

Salutare prieteni,

Va invit sa consultați Flavour Focus din această lună, pentru a găsi inspirație pentru noi băuturi, bazate pe gama noastră fantastică de siropuri cu aromă de nuci.

Aromele de nuci s-au echilibrat întotdeauna incredibil de bine cu toate tipurile de cafea și oferă unele dintre cele mai delicioase combinații de arome, iar daca va ganditi la bauturile calde de Toamna/Iarna, va incurajez sa incercati retetele de ciocolata calda aromata cu sirop de migdale, alune de padure, sau toffeenut.
Gama noastră de nuci oferă, de asemenea, un exemplu excelent de siropuri care pot funcționa la fel de bine pentru băuturile calde sau reci, fără a folosi nuci. Da, este corect, suntem „Nut Safe” și folosim doar arome naturale fără prezența alergiilor.
Iata inspiratia noastra pentru voi, in zi de toamna racoroasa :

1.Coffee Hazelnut Malt-shake:
• Lapte de Ovaz + Gheata
• Espresso dublu
• 2 pumpe sirop de Alune de Padure.
1/2 lingurita de Frappe de Ciocolata.
1 linguritrita de Zuma pudra de Proteina.
1. Umpleti jumatate de pahar ( 12oz/360ml) cu gheata.
2. Addaugati espresso dublu.
3. Umpleti paharul cu lapte (cu 1cm sub linia de sus a paharului).
4. Turnati continutul paharului intr-o cana de blender.
5. Adaugati siropul si pudra de Proteina.
6. Blenduiti pana se omogenizeaza.

2.Fruit & Nut Mocha
1 lingurita de Zuma Dark Hot Chocolate.
• Espresso dublu.
• 1 pompa de sirop de Alunde de Padure.
• 1 pompa de sirop de Zmeura.
• Lapte frotat ( incalzit/ spumat).
1. Amesteca ciocolata calda cu un strop de apa calda in pahar (12oz/360ml) pana se omogenizeaza. 
2. Adauga espresso dublu, siropurile si amestecind in timp ce torni.
3. Toarna laptele frotat deasupra, amesteca bine si decoreaza.

3.Praline White Hot Chocolate
1 lingurita de Zuma Ciocolata Alba.
• 2 pompe de sirop Toffee Nut.
• Lapte frotat ( incalzit/ spumat).
Zuma Gold Dust.
1. Amesteca ciocolata calda cu un strop de apa calda in pahar (12oz/360ml) pana se omogenizeaza. 
2. Adauga siropul si amesteca.
3. Adauga laptele frotat si amesteca in timp ce torni.
4. Decoreaza cu pudra de decor Zuma Gold Dust.

4.Coconut Mocha (vegan)
1 lingurita de Zuma Original hot Chocolate.
• Espresso dublu.
• 2 pompe de sirop de Cocos.
• Lapte (ovaz) frotat ( incalzit/ spumat).merge si cu lapte normal.
1. Combina ciocolata calda cu espresso.
2. Adauga siropul si amestecale pana la omogenizare.
3. Adauga laptele frotat si amesteca in timp ce torni.

Acestea ar fi retetele de bauturi facute cu ciocolata calda Zuma si sirop Sweetbird pe care le recomandam luna aceasta.
Poti intra si pe paginile de socializare (facebook, instagram) bfdrinks.ro daca vrei sa afli si alte retete.

Mulțumesc,
Renat

Retete Bauturi de Toamna & Halloween
Preparate Halloween cu Pumpkin Spice si Peanut Butter